Annons

Loading...

VillaKistahöjden, Stockholm

Kistahöjden, Stockholm

Långjökelgatan 12

8 900 000 kr Villa 10 rok 221,70 42 793 kr/m²

Loading...

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva detta arkitektritade stenhus på tre våningar som har en totalyta om 270 kvm med stilrena linjer och trivsam arkitektur tillsammans med en modern känsla. Perfekt för den stora familjen, en trea om 80 kvm finns i nedre plan för uthyrning. Bakom denna detaljrika fasad finner du b.l.a. ett högkvalitativt kök med lyxig känsla och en stor köks-ö, integrerat med umgängesrum vilket skapar en social känsla att umgås i goda vänners lag. På entréplan och övre plan finns det totalt fem generösa sovrum, allrum, två badrum varav ett med bastu och två trädäckade altaner för trevlig gemenskap med släkt och vänner under sommarhalvåret. I nedre plan finns det även en egen lägenhet om ca 80 kvm, tre rum och kök med egen ingång samt direkt utgång till en altan med plats för loungegrupp, växter och grill om så önskas. Lägenheten har ett kvalitativt kök och ett helkaklat fräscht badrum med en stor duschhörna. I källarplan finner ni också en tvättstuga med tvättpelare och torkskåp samt arbets- och avlastningsytor. Vattenburen golvvärme i hela huset. Öppen fiber indragen.

Bo på ett mycket bra läge i ett helt nybyggt område i Kistahöjden! Ungefär 200 meter bort från bostadsområdet kommer det finnas en busshållplats där bussen tar dig till bl.a. Kista och sedan tar T-banan dig vidare till Stockholm City på endast 17 minuter. Åker du bil tar du dig enkelt ut på E4:an och vidare in mot stan på ca 15 minuter eller till Arlanda på ungefär lika lång tid, med bil eller flygbuss.

En nybyggd, mycket bra, förskola har upprättats i området, denna ligger ca 100 mfrån huset där det ännu finns gott om plats för barn i alla åldrar.


Tag chansen att bo bara en kvart från stan med härliga grönska runt knuten, nära till shopping, badhus och 4H-gård.

Detta boende måste upplevas på plats! Varmt välkomna!
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Tomt
  • Byggnadsår:2018
  • Pris/m²: 42 793 kr/m²
  • Dagar på Boneo:maj 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Robert Blomster

073-231... Visa telefon

robert.... Visa epost

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
Vittangigatan 47, Vällingby

Se din månadskostnad för bolån för Långjökelgatan 12 och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...