Annons

På G! Först hos Boneo
Loading...

RadhusBårslöv, Helsingborg

Bårslöv, Helsingborg

Fågelbärsgränden 5

995 000 kr Radhus 3 rok 80,50 12 360 kr/m²

Loading...

Beskrivning

Varmt välkomna till Fågelbärsgränden 5 som erbjuder ett trevligt bostadsrättsradhus i ett plan med en lättskött och mysig trädgård på en stor hörntomt.

Lägenheten är i ett plan och erbjuder en välkomnande ljus hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till vänster direkt från hallen har vi köket som har gott om förvaring och rymmer även en matplats. Maskinell utrustning består av ugn, spis, fläkt, diskmaskin samt stor kyl och frys. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffa och matbord. Från vardagsrummet har man utgång till uteplatsen på framsidan i soligt västerläge med eftermiddag och kvällssol. Båda lägenhetens sovrum är i bra storlek och får plats med dubbelsäng. I badrummet som är kaklat finns badkar, handfat, spegelskåp och toalett. Det finns även en tvättstuga med torkskåp och tvättmaskin.

Ett toppenboende för de som vill åt villakänsla. Det är en väldigt lättskött och mysig trädgård som har en stor träaltan med plats till ett stort matbord, här spenderas en hel del tid här på somrarna när familj/vänner är på besök.Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 1
  • Avgift:5 178 kr/mån
  • Pris/m²: 12 360 kr/m²
  • Byggnadsår:1992
  • Dagar på Boneo:juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Johan Eriksson

079-347... Visa telefon

j.eriks... Visa epost

Mäklarhuset Helsingborg
Kurirgatan 1, Helsingborg

Se din månadskostnad för bolån för Fågelbärsgränden 5 och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...