Annons

På G! Först hos Boneo
Loading...

LägenhetKungsholmen, Stockholm

Kungsholmen, Stockholm

Arbetargatan 28E, 1tr

Lägenhet 2 rok 46

Loading...

Beskrivning

Gedigen 2:a finns nu tillgänglig i ett av innerstans bästa områden, nära massor av bra restauranger, butiker och kommunikationer.

Bostaden är väldigt ljus tack vare stora funkisfönster, och suveränt planerad med separat sovrum och kök. Möjligheten finns att göra om till en mini 3:a med öppen planlösning, vilket gör att den känns större än sina 46 kvm.Planlösningen mellan kök och sovrum är yteffektivt och medför mycket luft och rymd till vardagsrummet. Även den generösa hallen öppnar upp på ett välkomnande sätt och ger en inbjudande social miljö. En stor fördel är att lägenheten ligger i skyddat läge med fönster och balkong med utsikt mot lummig innergård, som så här års bjuder på både vacker utsikt med massor av grönska från blomstrande trädgård. Balkongen erbjuder sol eftermiddag- och kvällstid i bästa västerläge. I huset finns alla tänkbara bekvämligheter som garage, gym, cykelförråd(både källare och under tak på innergård), övernattningslägenhet och tvättstuga. Allt nås mycket smidigt och enkelt via hissen i trapphuset. Här bor man på en lugn gata med Fleminggatan runt hörnet och närhet till både butiker, restauranger, Karlbergskanalen och kollektivtrafik.Stor och välkomnande innergård med upphöjd trädgårdsdel i underhållsfritt konstgräns omgiven av vackra hybridträd i oxel och rönn, och fint upplysta kvällsvis med energisnål belysningsslinga. Här finns plats för flera sittgrupper med bord och parasoll. Lägenheten är omgiven av två innergårdar. En mindre passage leder till innergårdens bakre del med soltrappa i trä och mer grönska, grillar, sittgrupper, lekområde, pingisbord och klätterställning i en prunkande miljö som upplevs trygg och ombonad.Välskött förening och fastighet med låga avgifter, låg skuldsättning och med dolda tillgångar.

Sedan föreningen bildades har ett flertal hyresrätter avyttrats som har stärkt föreningens ekonomi.

Goda intäkter från de två uthyrda lokalerna samt lagret och garaget.

Totalt har föreningen amorterat sina lån från 62 Mkr till 30 Mkr och fyra hyresrätter finns kvar som dolt kapital.

Inga avgiftsändringar finns planerade i dagsläget (2020-06-24).I huset på markplan finns en mycket fint renoverad och välutrustad tvättstuga med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Smidigt bokningssystem med ett flertal tvättider. Parkeringsplatser finns att hyra i garaget via separat kö, där medlemmar får förtur med förmånligt pris. Enligt förening är alla parkeringsplatser fullt belagda för tillfället men med kort kötid. Se mer info under respektive rubrik och förenings hemsida.

Ytterligare finns det barnvagnsrum, cykelrum, grovsoprum, gym och övernattningslägenhet att hyra mot en mindre avgift.

Mer information finns på www.knoppen15.seTill lägenheten hör ett källarförråd.Varmt välkomna!
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 6
  • Hiss:ja
  • Avgift:1 716 kr/mån
  • Byggnadsår:1969
  • Dagar på Boneo:juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Hampus Schöllin

076-820... Visa telefon

hampus.... Visa epost

Stockholm Innerstan
Folkungagatan 48, Stockholm

Se din månadskostnad för bolån för Arbetargatan 28E, 1tr och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...