Annons

Loading...

Gård/SkogÅs, Krokom

Ås, Krokom

Trättgärde 410

2 250 000 kr Gård/Skog 4 rok 80 28 125 kr/m²

Loading...

Beskrivning

Drömmer ni om livet på landet? Då är ni hjärtligt välkomna till detta charmiga Per-Albin torp med bra läge nära stan (9 kilometer från Östersund) där ni kan förverkliga era drömmar om livet på landet. Plats och möjlighet för att ha egna djur eller odling i ett naturskönt och vackert läge i Åsbygden.På fastigheten finns ett rött bostadshus med vita knutar om ca 80 kvm uppfört år 1933 med välkomnade hall med bra förvaring i garderober, modernt lantligt grått kök, vardagsrum med genuina grangolv och värmande kamin från Aduro samt gäst-wc.

Ovanvåning med rymligt badrum med kakel och klinker, ett större sovrum och 2 små sovrum. Det ena sovrummet ligger innanför master bedroom och används som klädkammare av nuvarnade ägare. Under huset finns en grovkällare med tvättstuga och förvaring.På fastigheten finns en ekonomibyggnad med gott om plats för förvaring eller fordon samt potential för tillbyggnad eller ombyggnad till häststall, annan djurhållning eller verkstad.

Fastigheten består av totalt 4 ha mark och klassas därav till jordbruksfastighet.Med några kilometer till Ås finner ni skola, dagis, sportanläggning, ridanläggning och i närliggande Dille finner ni hundanläggning och ytterligare en ridanläggning.

På sommaren kan man ta bilen eller cykeln för att bada i Önsjön eller en promenad runt Tysjöarnas naturreservat.

Till Östersund kör man bil på endast ca 10 min.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Lantbruk
  • Pris/m²: 28 125 kr/m²
  • Byggnadsår:1933
  • Dagar på Boneo:juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Emma Kristina Nilsson

070-602... Visa telefon

emma.ni... Visa epost

Mäklarhuset Östersund
Storgatan 34, Östersund

Se din månadskostnad för bolån för Trättgärde 410 och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...