Annons

Loading...

RadhusSöndrum / Karlstorp, Halmstad

Söndrum / Karlstorp, Halmstad

Örlogsvägen 32

3 495 000 kr Radhus 5 rok 154 22 695 kr/m²

Loading...

Beskrivning

Detta ljusa och öppna radhus bjuder på fräscha ytskikt och generösa sociala ytor. Huset har genomgående parkettgolv och vita väggar, vilket ger ett enhetligt och sammanhängande intryck. Husets storlek uppgår till 154 kvadratmeter och samtliga fem rum och kök är varsamt renoverade. Här finns även möjlighet att inreda vinden för den som önskar ytterligare boyta.

Den öppna och väl tilltagna hallen skapar ett positivt första intryck av detta stilrena hem. Här finns garderober som erbjuder förvaringsmöjligheter för familjens ytterkläder. Vidare finns ett inbjudande kök och vardagsrum med läckra detaljer så som infälld spisfläkt i tak samt murad spis med insats och vedfack (dekorativt belyst med downlights). Tack vare stora fönsterpartier samt utgången till uterummet har vardagsrummet och köket ett härligt ljusflöde. Uterummet är en förlängning av vardagsrummet och här utlovas härliga stunder med familj och vänner. På entréplan finns i övrigt en tvättstuga och ett WC, på övre plan hittar vi fyra bra sovrum samt ett rymligt och stilrent badrum.

Till huset hör en välskött och rogivande trädgård vilken ramas in av träd och buskar. Här hittar vi också ett annat utropstecken! – ett otroligt mysigt orangeri. Denna yta bjuder in till umgänge och samkväm oavsett väder och uppskattas av såväl barn som vuxna. Under årets varmare månader tillbringar man gärna mycket tid på altandäcket som har plats för såväl solstolar som loungegrupp.

För dig som söker ett havsnära och attraktivt läge är detta område ett utmärkt val. Här bor du i en populär och trivsam del av Halmstad med ett lättskött boende samt all tänkbar service nära tillhands. I det intilliggande området Ranagård kommer det snart att byggas en ny skola vilket kommer underlätta vardagen!

Som pricken över i:et finns populära Riccardos på promenadavstånd där det serveras italiensk glass och andra godsaker :)

Varmt välkommen!
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Småhus
  • Pris/m²: 22 695 kr/m²
  • Byggnadsår:1977
  • Dagar på Boneo:juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Henrik Borglin

070-638... Visa telefon

henrik.... Visa epost

Mäklarhuset Halmstad
Köpmansgatan 10, Halmstad

Se din månadskostnad för bolån för Örlogsvägen 32 och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...