Annons

Loading...

FritidshusRamsö, Vaxholm

Ramsö, Vaxholm

Tärnstigen 1

1 495 000 kr Fritidshus 4 rok 33 45 303 kr/m²

Loading...

Beskrivning

Enastående tillfälle att förverkliga drömmen om ett fritidsboende i skärgården! På lättillgängliga Ramsö hittar du denna sommaridyll med pendlingsmöjlighet till fastlandet och Stockholm. Du tar dig enkelt hit med egen båt och lägger till vid den tillhörande bryggplatsen med endast ett fåtal minuters promenad till huset. Annars färdas du året runt med Waxholmsbåt med tät turlista.På fastigheten finns två byggnader med renoveringsbehov och totalt nio sovplatser. Huvudbyggnaden som inrymmer ett kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, två sovrum och en möjlig toalett.

Huvudbyggnaden har även en härlig altan under tak och med gott om plats för möblering.

Det andra huset inrymmer ett rum med plats för säng och övrig möblering samt en köksdel och ett sovalkov. Även här finns en rymlig altan under tak.

Möblemang kan ingå vid överenskommelse med säljaren. Egen brunn.Insynsskyddad naturtomt om 2975 kvm, med både gräsmatta och skog samt havsutsikt!Ramsö är en trevlig ö som är belägen mellan Rindö och Tynningö. På Ramsö finns ett flertal badplatser samt en gemensam festplats där man anordnar traditionellt midsommarfirande, Ramsö Boule samt sommarpub. På ön finns ingen biltrafik.

Här finns två fastighetsägareföreningar - Ramsöbergs fastighetsägareförening och Ramsö fastighetsägareförening. Denna fastighet tillhör Ramsöbergs fastighetsägareförening.

Föreningen har en fin hemsida; www.ramsoberg.se och styrelsen kan även nås på styrelsen@ramsoberg.se.Välkommen till skärgårdsdrömmen Ramsö!
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Fritidshus
  • Byggnadsår:1966
  • Pris/m²: 45 303 kr/m²
  • Dagar på Boneo:maj 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Robin Ivarsson

070-522... Visa telefon

robin.i... Visa epost

Mäklarhuset Vaxholm
Hamngatan 28, Vaxholm

Se din månadskostnad för bolån för Tärnstigen 1 och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...