Annons

Loading...

LägenhetBreared, Varberg

Breared, Varberg

Marmorgatan 8

2 575 000 kr Lägenhet 4 rok 94 27 394 kr/m²

Loading...

Beskrivning

Välkommen till en ljus och hemtrevlig lägenhet med tre sköna balkonger, tre sovrum, rymligt vardagsrum, ljust kök med vy över den mysiga innergården samt helkaklat badrum - allt detta uppdelat på två plan!Här bor du i en lugn och omtyckt förening med lekplats bara ett stenkast bort från ytterdörren. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt parkeringsplats på innergården.Bostaden är belägen i expanderande Breared ca 3 km söder om Varbergs centrum. På Marmorgatan omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter.

En kort promenad eller cykeltur bort ligger välsorterade Stora Coop som är en av Varbergs största dagligvarubutiker, Kronans apotek och Systembolaget. Du har även närhet till Apelviken med hav, härlig sandstrand och trevliga restauranger.

I området finns även skola, förskola, frisör, vårdcentral, motionsspår och idrottsanläggningar. Till Varbergs centrum tar det cirka 10 minuter med cykel och en kort promenad från bostaden ligger en busshållsplats.Välkommen till ett område att trivas i!
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Hiss:nej
  • Avgift:5 263 kr/mån
  • Pris/m²: 27 394 kr/m²
  • Byggnadsår:2006
  • Dagar på Boneo:maj 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Adam Birk

070-614... Visa telefon

adam.bi... Visa epost

Mäklarhuset Varberg
Västra Vallgatan 61, Varberg

Se din månadskostnad för bolån för Marmorgatan 8 och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...