Annons

Nyproduktion
Loading...

LägenhetTäppet, Kristianstad

Täppet, Kristianstad

Lungörtsvägen 1 H. lgh A2:4

1 795 000 kr Lägenhet 4 rok 87 20 632 kr/m²

Loading...

Beskrivning

4 RUM OCH KÖK, 87 KVM PÅ PLAN 2, FÖR FRITDS- ELLER PERMANENTBRUK!

Nu är bygget igång av Brf Tallslätten och den första plattan är gjuten! Här bor man bekvämt med närhet till allt som Åhus har att erbjuda. Dessutom har man;

✅Möjlighet att göra om en 4 rok till en 3 rok
✅Extra WC, på markplan även med dusch
✅Stort gemensamhetshus med tillhörande ”växthus”
✅Övernattningslägenhet, perfekt för långväga gäster! ”Slippa” tränga in dem i sin egen lägenhet.
✅En p-plats ingår
✅Trevliga utemiljöer med grill- och lekplats
✅Stort tillvalsutbud! – sätt din egen prägel på din bostad.
✅Elcykelpool
✅Gratis busskort, ett per hushåll under ett halvår

HAVSPÄRLAN ÅHUS VÄNTAR PÅ DIG!

Brf Tallslätten - GBJ uppför 32 bostadsrätter, 2 och 4 rum och kök, 55-87 kvm i sköna Åhus! I utkanten av sköna Åhus, i solig tallskog och med stranden på nära cykelavstånd, reser GBJ Bygg ett mysigt litet kvarter med enplanshus i länga och tre lägenhetshus i två plan. Husen ingår i den nya populära bebyggelsen vid Täppetleden som förbinder väg 118 med havet. Här bor du lugnt och komfortabelt, med allt det bästa av Åhus runt omkring.

Du får en lättskött och smakfull kvalitetslägenhet med en njutbar uteplats eller balkong. Om du vill trappa ner från ett krävande villaliv är detta ett fantastiskt tillfälle! Lägenheterna erbjuder två och fyra rum och är på 55 respektive 87 kvadratmeter. De är klokt planerade och inredda med topprodukter som kommer att ge dig vardagsglädje i många år framöver. Lägg därtill ett fridfullt och havsnära läge där strandlivet finns endast några cykelminuter bort.

Ostördhet och avslappnad gemenskap är ledorden för kvarterets gestaltning. Brf Tallslättens hjärta blir en grön innergård med odlingsmöjligheter både ute och i ett gemensamt växthus som bjuder in till samvaro och gemensamma aktiviteter. Kanske startar du en liten odling tillsammans med grannarna, eller så har ni tea time i eftermiddagssolen? Allt medan tallskogen susar och havet kluckar bakom träden i öster. I anslutning till växthuset byggs en trevlig gemensamhetslokal med en övernattningslägenhet. Perfekt att utnyttja om man får långväga gäster!

MYSIG VILLAKARAKTÄR I ETT OCH TVÅ PLAN

Brf Tallslätten blir ett lågt och luftigt kvarter där enplanslängorna i mitten omgärdas av tre stilfulla tvåplanshus. Varje lägenhet har en egen uteplats eller balkong. En ställplats för bilen ingår också, liksom ett eget förråd. Lägenheterna på andra våningen nås via en trappa på utsidan.

FUNKISGLÄDJE MED VALFRIHET

De ljusa tvåplanshusen reser sig längs Täppetleden och innehåller åtta lägenheter vardera. De marint inspirerade entréerna med runda fönster och sidoljus nås utifrån, även på övre plan. Symmetriska fasader med vilsam fönstersättning blinkar mot den älskade svenska funkistraditionen.

Här får du fantastiska fyror på 87 kvm! Du kan även välja att ta bort en vägg i vardagsrummet och få en stor och rymlig trea istället! Lägenheterna har även en extra WC, perfekt för den lite större familjen. Två av de 87 kvm stor lägenheterna på markplan har dessutom en avskiljbar del med pentry och egen ingång.

Något som alla lägenheter har gemensamt är den fina ljussättningen, halvöppna köket och de generösa förvaringsmöjligheterna
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Våning: 2 av 2
  • Hiss:nej
  • Avgift:4 997 kr/mån
  • Pris/m²: 20 632 kr/m²
  • Byggnadsår:2020
  • Dagar på Boneo:juni 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Lena Fridlund Danielsson

070-988... Visa telefon

lena.da... Visa epost

Mäklarhuset Åhus/Kristianstad
Vallgatan 30, Åhus

Se din månadskostnad för bolån för Lungörtsvägen 1 H. lgh A2:4 och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...