Annons

Loading...

LägenhetRindö, Vaxholm

Rindö, Vaxholm

Brännuddsvägen 1 Lgh 13

995 000 kr Lägenhet 1 rok 22,50 44 222 kr/m²

Loading...

Beskrivning

Nu finns chansen att kunna förvärva en mysig vindslägenhet med stora möjligheter på Brännuddsvägen - Precis vid havet! I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv (basutbud), förråd, tvättstuga och p-plats.Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan, samtidigt som du äter din frukost och är uppkopplad med fri wi-fi om du behöver.

Ett boende - ett hem - med närhet till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, ostmakeri, bryggeri, restaurangerna Batteriet samt Oxen & Djupet, kafferosteriet Muttley & Jacks. Skola F-6, naturliv och gott om träningsmöjligheter erbjuds både i form av utegym, Fysio+ samt Ka1IF.

Blir du badsugen finns fina badplatser i närheten.

I närområdet finns även lanthandel, restaurang Murres Bar & Kök samt Kajkanten, löpspår och förskola. Möjlighet till egen båtplats finns i Rindö hamn, endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här!Varmt välkomna på visning!
... Läs mer

MER FAKTA

  • Hiss:nej
  • Avgift:1 204 kr/mån
  • Pris/m²: 44 222 kr/m²
  • Byggnadsår:1901
  • Dagar på Boneo:april 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Robin Ivarsson

070-522... Visa telefon

robin.i... Visa epost

Mäklarhuset Vaxholm
Hamngatan 28, Vaxholm

Se din månadskostnad för bolån för Brännuddsvägen 1 Lgh 13 och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...