Annons

Loading...

LägenhetMärsta - Centralt, Sigtuna

Märsta - Centralt, Sigtuna

Södergatan 9B

1 450 000 kr Lägenhet 3,5 rok 83,50 17 964 kr/m²

Loading...

Beskrivning

Välkommen till denna mycket centralt belägna, ljusa och trevliga lägenhet! Ursprungligen en 3:a men smart omgjord till en 4:a!

Med endast 600 meter till Märsta Station som tar dig till Arlanda, Uppsala samt Stockholm via UL- och pendeltåg samt endast ett stenkast från Märsta Centrum är detta det perfekta boendet för såväl pendlaren som den som vill ha ett centralt boende med närhet till Märsta Centrums stora utbud av affärer, restauranger, bibliotek och apotek! Vidare finns en trevlig grillplats på innergården och populära Sätunaparken ligger en stenkast bort.Lägenheten består av 83,5 välplanerade kvadratmeter med ett ljust vardagsrum i öppen planlösning mot köket med flera fönster. Köket har ljusa luckor samt matplats. Rymligt badrum med badkar. Vidare finns, förutom de två sovrummen med garderober i båda, både en stor klädkammare samt ett ytterliggare som har gjors om för att erhålla ett tredje sovrum.

Lägenheten har en trevlig balkong i vinkel mot gatan.Bekvämt boende med hiss och både tvättstuga, snabbtvättstuga i samma uppgång och garage i samma huskropp.Bra och stabil bostadsrättsförening som haft oförändrad månadsavgift sedan 2005! Vidare har dom en bra och informativ hemsida, http://www.brfsodergatan.se/ och har välskött ekonomi samt trevliga innergårdar.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Hiss:ja
  • Avgift:6 543 kr/mån
  • Pris/m²: 17 964 kr/m²
  • Dagar på Boneo:april 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Matilda Gotthold

070-520... Visa telefon

matilda... Visa epost

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Stora Gatan 54, Sigtuna

Se din månadskostnad för bolån för Södergatan 9B och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...