Annons

Nyproduktion
Loading...

LägenhetEllös, Orust

Ellös, Orust

Ravinvägen 2 Läg 302

1 850 000 kr Lägenhet 2 rok 43,50 42 529 kr/m²

Loading...

Beskrivning

De 38 lägenheterna är belägna i det tidigare konferenshotellet Sjögården i Ellös.

Byggnaden består av tre våningsplan och lägenheterna kännetecknas av ett modernt boende där varje kvadratmeter utnyttjas effektivt. Nästan alla lägenheter har ett eller två sovrum, vardagsrum, badrum och kök.All utrustning är funktionell och håller god standard. Lägenheterna sträcker sig från cirka 25 till 90 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och i stort sett alla vetter mot havet. Här kan du odla växter, äta och umgås med vänner och familj.Gemensamt för lägenheterna är den luftiga känslan med fint ljusinsläpp. Väggarna går i vitt och golven är ljusa. Köken från HTH är avskalade och funktionella med bänkskivor i grått och luckor i vitt. Även de helkaklade badrummen med golvvärme går i en neutral färgskala.

Nyproducerat och bekymmersfritt boende, mitt i Bohuslän

Möjlighet att hyra ut genom hotellet

Frihet och inkomstpotential när du själv inte är här

Möjlighet att hyra ett extra rum om du får gäster

Tillgång till spaavdelning med pool, jacuzzi och bastuBrf Sjögården - en bostadsrättsförening med flera fördelar.

Om du själv inte kan utnyttja din lägenhet kan den hyras ut via Hotell Varvet. Intäkterna fördelas mellan dig och hotellet. Räkneexemplet visar att en uthyrningsgrad på 20 procent skulle täcka bostadsrättsföreningens årsavgift.

Förutom en möjlig intäktskälla innebär hotellupplägget att du får tillgång till tjänster som gör ditt eget boende bekvämare; till exempel städning, tvätt, sänglinne och handdukar, frukost och lunch. Får du besök kan du även boka extra rum för dina vänner, eller ta med dina kollegor på konferens i november.Hotellvärden sköter allt det praktiska med bokning, nycklar, städning och betalning. Hotellvärden ser även till att allt fungerar som det ska – när du själv inte är här – vilket ger dig en ökad trygghet.Till föreningen hör också vissa lokaler, restaurang, pub och SPA. Det hyrs ut till Lägenhetshotell Varvet på Orust AB som arrenderar lokalerna av BRFen. Förutom tillgång till hotellservice skapar det full kontroll och extrainkomster till bostadsrättsföreningen.
... Läs mer

MER FAKTA

  • Upplåtelseform:Bostadsrätt
  • Hiss:ja
  • Avgift:2 118 kr/mån
  • Pris/m²: 42 529 kr/m²
  • Byggnadsår:2019
  • Dagar på Boneo:april 2020

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Simon Svedlund

072-181... Visa telefon

simon.s... Visa epost

Mäklarhuset Göteborg Centrum
Storgatan 14, Göteborg

Se din månadskostnad för bolån för Ravinvägen 2 Läg 302 och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...