Annons

Budgivning
Loading...

LägenhetIndustristaden/Kungsängen, Uppsala

Industristaden/Kungsängen, Uppsala

Sågargatan 2 D

3 595 000 kr Lägenhet 4 rok 104

Loading...

Beskrivning

Välkommen till Sågargatan 2 D i populära Industristaden/Kungsängen. Bostaden ligger i fint gavelläge och har stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Lägenhetens 104 kvm erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig såsom ett modernt och välutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, tre rymliga sovrum och två helkaklade badrum. Gott om förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober, rymlig klädkammare och dessutom disponerar nuvarande bostadsrättsinnehavare över ett källarförråd.

Brf Kungsgatan 7 har en fin, grönskande och barnvänlig innergård som delas med grannföreningarna. Bostadsrättsföreningens senaste avgiftsförändring skedde 2015 med en sänkning på -8 %. Inga beslut finns om avgiftsförändringar. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, IP-telefoni, basutbud TV och internet. För närvarande är det ingen kö till garageplats (2020-02-07).

Här bor ni i ett av Kungsängens bästa lägen med en uppskattad och skyddad innergård. För småbarnsfamiljen finns Anna Petrus Park belägen strax runt hörnet. Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vidare kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta till ett utmärkt läge för pendlaren. På Sågargatan 2 D har ni direkt närhet till Willys och stadskärnan som kan erbjuda nöjen, shopping, kultur och ett brett utbud av restauranger.

Välkommen hem!
... Läs mer

MER FAKTA

  • Hiss:ja
  • Avgift:5 404 kr/mån
  • Byggnadsår:2008/2009

VISNINGAR

Kontakta mäklaren för visning
Läs mer hos mäklaren

Gabriella Fridh

070-687... Visa telefon

gabriel... Visa epost

Mäklarhuset Uppsala
Strandbodgatan 10, Uppsala

Se din månadskostnad för bolån för Sågargatan 2 D och ansök om lånelöfte hos

BolanBolanBolan
Bolan

Annons

Loading...Loading...